PalenciaDiepwaterpomp voor irrigatieHoe gebruik je ogen om goed of slecht te beoordelen

vrijgavetijd:2022-12-01 09:19:52 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:368

Kerntips:Palencia,   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poor

   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam

   Door de introductie, heeft de dompelbare rioolpomp duidelijk de volgende voordelen: Compacte structuur en kleine vloeroppervlakte. De dompelrioolpomp is ondergedompeld

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

Granby.   Tijdens normale verrichting maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan

Palencia   De dompelrioolpomp is een soort pompproduct dat met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met de algemene horizontale pomp of verticale rioolpomp, is de temperatuur van de motor zeer hoog, sommige zelfs zo hoog als ℃. In dit geval is het gemakkelijk om de motor te verbranden en te vervangen door een nieuwe. In feite brandt één motor uit op dit moment. Don Maak je geen zorgen om het te vervangen. U moet de oorzaak van de motor achterhalen s verwarming, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken,PalenciaDiepwaterpomp, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van de


PalenciaDiepwaterpomp voor irrigatieHoe gebruik je ogen om goed of slecht te beoordelen



   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd,PalenciaParameters van de dompelpomp WQ, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

   De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden

   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.

Mond van de aanbevelingly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

Een elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.


PalenciaDiepwaterpomp voor irrigatieHoe gebruik je ogen om goed of slecht te beoordelen



   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

index   Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp, gap reflux,PalenciaWQ dompelrioolwaterpomp, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogen

   Sterker nog, wat betreft de vraag of de verticale pijpleidingpomp een zuiglift heeft, kunnen we zeggen dat deze een zuiglift heeft. Maar wat je moet weten is dat zuigbereik en zelfaanzuigen eigenlijk twee verschillende concepten zijn.

   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.

Palencia   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit

   Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanRafaeladviserennieuws
SanRafaelLaatste nieuws